Mindennapi csoda...

 2009.02.17. 11:00

Bizonyára hülyülök....

Tegnap még a napsü- tésnek örül- tem, ma meg a hava- zás húzza mosolyra a szám... ha egy pszicho- lógiai vizs- gálatnak vetnének alá, tuti egészséges minősítést kapnék, hisz, erre csak a testben, lélekben ép személyiség képes... Tehát, kezdem magam összeszedni, ha már ilyen produktomokat tudok! :)

Az első gondolatom az volt, menjünk szánkóval az óvodába, de ezt azonnal meg is kellett vétóznom, mert láttam a szorgalmas telektulajdonosok sóval, hamuval és homokkal teszik könnyebbé a gyalogos közlekedést... Na sebaj, délután, amennyiben lehet, hatalmas hóembert építünk az udvaron! Egészen biztos, hogy lelkes segítségem akad, aki minden igyekezetével a környék legcsodásabb hóemberét csinosítja!

A házban, csendben duruzsol a kandalló és a finom illat kitölti a levegőt... ilyenkor, nagyon szeretem a telet... épp már csak a friss kalács és habos kakaó hiányzik... az idilli képhez, meg persze, Janka, aki csicsergésével dobja fel a hangulatot... asszem, már tudom, mi is a délutáni program!

UPDATE: Az ígéret szép szó...Íme a fenti sorok egyenes következ- ménye :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabtun.blog.hu/api/trackback/id/tr3948189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reti01 2009.02.18. 12:26:02

Szép munka. Ügyesek Vagytok.
Nekem még eddig nem sikerült a két golyót egymás főlé tennem.
süti beállítások módosítása