Kérdés

 2009.03.25. 19:00

Tatiosz: Kérdések

 

Ha tudsz egy szóval úgy fordítani a dolgon, hogy megvilágosodjék a kérdés, akkor mért ködösítessz? Ha tudsz egy mosollyal más arcára mosolyt csalni, akkor mért pártolod a mogorvaságot? Ha tudsz egy kézmozdulattal másokon segíteni, mért tartod karjaidat béna lustaságban? Ha tudsz szeretni, mért várod el, hogy előbb mások szeressenek?

A bejegyzés trackback címe:

https://gabtun.blog.hu/api/trackback/id/tr491022959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2009.03.31. 10:45:06

Ígérem mindenkinek, hogy megpróbálok mindig egyenes lenne, és biztos válaszokat adni. Mosolyogni, még akkor is, ha néha szomorúságra volna okom, ha más nem, hát azért, hogy mások ezért mosolyogjanak. Ha tudok segíteni segítek, mindig annyit és annyival, amennyit tudok. És végül, de nem utolsó sorban szeretek, függetlenül attól, hogy szeretnek-e engem...és ha mégis viszontszeretnek, akkor a másik megtudja, hogy milyen csodálatos érzés a szeretet, és megtudja, miért szerettem attól függetlenül, hogy szerettek-e.
süti beállítások módosítása