A szerelemdrog...

 2009.03.24. 09:00

A szerelemdrog...

 

A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz Rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, Te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabtun.blog.hu/api/trackback/id/tr601008422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2009.03.25. 13:22:15

És mi van akkor, ha a drogos hiába vágyik, nem kapja meg az adagját ? Mi van akkor, ha teljesen megvonják tőle azt, amit kaphatna? Vajon akkor mit tud tenni ?

BigOne 2009.03.25. 13:32:26

Akkor a szerelem pont annyira képes egy ember életét megkavarni, mint a drog :)
süti beállítások módosítása